آنالیز طلا – نقره و مس دارای 20 سال سابقه آنالیز تلفن هماهنگی 09147265784
توضیحات بیشتر »گزارش کارآموزی SEM میکروسکوپ الکترونی روبشی
گزارش کارآموزی SEM میکروسکوپ الکترونی روبشی میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) برای ایجاد بزرگنمایی بیشتر و توان تفکیک بیشتر پا به عرصه حضور گذاشتند. چشم غیر مسلح انسان می تواند با نزدیک شدن یک جسم، نقاط ریز و اطلاعات بیشتری را دریافت و به مغز ارسال نماید. عمل تطابق و کانونی کردن تصویر در چشم سالم تا 25 سانتیمتری آن امکان پذیر است. در فاصله های کمتر، چشم انسان توانایی کانونی کردن را ندارد و تصویر به سرعت مبهم می شود. این نقطه را نقطه بینایی نزدیک چشم می نامند. بدیهی است که برای مشاهده راحت و دقیق تر اجسام در …
توضیحات بیشتر »آنالیز و دسته بندی
آنالیز و دسته بندی شناسایی مواد معدنی از مهمترین و پایهای ترین مراحل در عملیات فراوری مواد معدنی است و رعایت دستور العمل ها و استاندارد های مربوط به این موضوع اهمیت ویژه ای دارد. مطالعات شناسایی مواد معدنی اساس تصمیم گیری های بعدی در کانه آرایی است. در فرآیند کانه آرایی براساس خواص فیزیکی با تلفیق علومی مانند شیمی و کانی شناسی، با بهره گیری از روش های تجزیه کیفی یا کمی شیمیایی و یا میکروسکوپی شناسایی مواد معدنی انجام می شود. هدف از شناسایی مواد معدنی تشخیص کلیه فاز های موجود در نمونه شامل کانی های هدف و …
توضیحات بیشتر »گزارش کارآموزی TEM میکرسکوپ الکترونی عبوری
گزارش کارآموزی TEM میکرسکوپ الکترونی عبوری میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) : پیدایش میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) یا به صورت تجاری به سال 1940 باز می گردد، اما از سال 1950 به بعد کاربردهای گسترده ای در بررسی مواد و فلزات پیدا نمودند. مهم ترین عامل کاهنده در کاربرد میکروسکوپ الکترونی عبوری برای مطالعه فلزات در آن سال ها به مشکلات تهیه نمونه مربوط می شد. اما امروزه با توجه به روش های گوناگون تهیه نمونه فلزات، این میکروسکوپ ها جایگاه خاصی را در میان متخصصان مواد و متالورژی برای خود ایجاد نموده اند و باعث بروز نقطه عطف بسیاری از …
توضیحات بیشتر »CCM
CCM برای دانلود فایل کمک ذوب ها اینجا را کلیک کنید . برای دانلود فایل استخراج زیرزمینی اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل ماشین های فلوتاسیون اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل کف سازها در فلوتاسیون اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل عوامل موثر در حلالیت طلا اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل مراحل مقدماتی پی جویی اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل پی جویی های ژئوشیمایی اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل نقشه ی زمین شناسی ایران اینجا کلیک کنید . برای دانلود فایل گرد غبارهای صنعتی در معادن اینجا کلیک کنید …
توضیحات بیشتر »دستگاه آنالیز مواد معدنی ASS (جذب اتمی )
دستگاه آنالیز مواد معدنی ASS (جذب اتمی ) دستگاه جذب اتمي AAS (Atomic Absorption Spectrophotometer) روش طیف سنجی جذب اتمی : اصول پایه طیف سنجی جذب اتمی در سه بخش زیر خلاصه می شود : 1-همه اتم ها می توانند نور جذب کنند . 2-طول موج نوری که جذب می شود برای هر عنصر متفاوت بوده و مختص همان عنصر است . 3-میزان نور جذب شده مستقیما به غلظت اتمهای جذب کننده نور یا به عبارتی به غلظت عنصر مورد نظر در نمونه محلول بستگی دارد . اساس جذب اتمی بر روی تابش و جذب اتم های خنثی در درجه …
توضیحات بیشتر »گزارش کارآموزی XRD آنالیز
XRD آنالیز 1- روش پراش پرتو ایکس روش پراش پرتو ایکس (XRD) از آن جهت که روش مستقیمی برای تعیین نوع فاز ها و ساختار بلورین مواد است، بسیار اهمیت دارد. در واقع، پیشرفت هفتاد سال اخیر شناسایی فازی، کانی شناسی و کریستالوگرافی، در گرو کشف روش پراش پرتو ایکس بوده است. این روش، دارای جنبه های نظری و عملی بسیار وسیعی بوده که تاکنون تألیف ده ها کتاب را به خود اختصاص داده است. 2- پدیده پراش پرتو ایکس پدید پراش پرتو ایکس که توسط مجموعه اتم ها پدید می آید، ناشی از تقویت پرتو پراکنده شده در جهت …
توضیحات بیشتر »XRF دستگاه آنالیز
فلورسانس پرتو ایکس (X-ray Fluorescence) فرمت word در 9 صفحه شامل : روش های فلورسانس پرتو ایکس. روش کار. اجزاء دستگاه لوله پدید آورنده پرتو ایکس. بلورآنالیز کننده. روش فلورسانس پرتو ایکس طیف سنجی فلورسانس پرتو ایکس (XRF) یا طیفسنجی پرتو ایکس یکی از روش های آنالیز عنصری است که از آن به طور وسیعی در صنعت و مراکز پژوهشی استفاده می شود. این روش، به ویژه به علت سرعت زیاد در شناسایی عنصری، برای برخی از صنایع، ضروری است. در این روش، پرتو ایکس به نمونه مجهول تابیده و در اثر برانگیختن اتم ها باعث پدید آمدن پرتو ایکس …
توضیحات بیشتر »